Idioma

Anglès

Parlar anglès és una eina important per ampliar els horitzons professionals, acadèmics o personals i a Eadi treballem perquè el procés d’aprenentatge dels nostres alumnes sigui una experiència satisfactòria.

Treballem de forma integral tots els aspectes de la llengua amb un enfocament comunicatiu, pràctic i eficaç. Els professors tenen formació i experiència, treballen amb material actual, eines tecnològiques i tècniques per a dinamitzar les classes i motivar als alumnes amb activitats del seu interès.

I més enllà de l’aula, l’alumne pot accedir als tallers i serveis que l’escola ofereix gratuïtament i així tenir més contacte i practicar l’idioma.

A Eadi impartim tota mena de cursos d’anglès per totes les edats a partir de 6 anys. A més a més dels cursos extensius, durant el curs escolar oferim cursos intensius, de conversa, preparació a exàmens, classes particulars, per empreses i varietat de cursos a l’estiu.

Beneficis

Grups homogenis per a cada edat i nivell.

Màxim 12 alumnes per aula. 

Èmfasi en la producció oral.

L’anglès és la llengua vehicular a classe.

Aules equipades amb tecnologia audiovisual i wifi.

Quins cursos d’anglès oferim?

Joves i adults

Conversa

Per a nens

Empreses

Estiu

Intensius

Preparació d'exàmens

Classes particulars

Quins cursos d’anglès oferim?

Contacta’ns

Si vols informació de qualsevol dels nostres cursos, omple el formulari i et contactarem el més aviat possible. També pots trucar-nos al 933845874 o escriure a info@eadi.com

EADI, Escola Empresarial d'Idiomes i Gestió, S.L.. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Enric Borràs 61-6308912 Badalona (Barcelona)
info@eadi.com / t 93 384 58 74