Cursos

Idiomes per empreses

Els cursos a l’empresa permeten donar una formació personalitzada als empleats, d’acord amb  els seus objectius professionals i la seva funció dins de l’empresa.  Una bona formació, amb un enfocament pràctic, els ajudarà a comunicar-se i interactuar amb confiança en les diferents situacions de l’entorn laboral: planificar reunions i presentacions, rebre i fer trucades, redactar i entendre emails i documents de tota mena, assistir a conferències i formacions, participar en situacions més informals, etc.

Aquests cursos poden organitzar-se segons el calendari de l’empresa i els professors poden desplaçar-se en l’horari més convenient pels alumnes. 

També podem oferir cursos a distància a través de plataformes online i eines digitals.

A Eadi impartim cursos de tots els idiomes per les empreses i ens encarreguem de gestionar tots els aspectes de la formació:

  • Avaluació inicial per conèixer les necessitats, objectius i nivell dels alumnes
  • Selecció dels formadors més adients per a cada cas
  • Planificació dels cursos, horaris i continguts
  • Seguiment acadèmic i administratiu
  • Avaluació final i consecució d’objectius

I, si ho necessiten, ens encarreguem dels tràmits i gestionem les bonificacions dels cursos per la Fundació Tripartita.

Horaris i preus 

Contacti amb nosaltres i donarem solució a les teves necessitats de formació en idiomes de forma ràpida i eficaç.

Requisits

Els alumnes que han estudiat anglès prèviament han de fer una prova d’entrada. Per a formalitzar la inscripció han d’abonar l’import de la matrícula o reserva de plaça en efectiu o amb targeta.

¿Quins altres cursos oferim?

Contacta’ns

Si vols informació de qualsevol dels nostres cursos, omple el formulari i et contactarem el més aviat possible. També pots trucar-nos al 933845874 o escriure a info@eadi.com

EADI, Escola Empresarial d'Idiomes i Gestió, S.L.. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Enric Borràs 61-6308912 Badalona (Barcelona)
info@eadi.com / t 93 384 58 74