L’escola

L’acadèmia d’idiomes
de badalona

Ubicada al centre de Badalona, l’escola d’idiomes EADI va néixer al 1986 amb la voluntat d’oferir formació de qualitat per a cursos d’anglès, alemany i francès. Més de 30 anys després, hem ampliat l’oferta per impartir també cursos de xinès, rus i portuguès, hem ajudat a aprendre idiomes a més de 5.000 alumnes i podem afirmar que som una escola de referència a Badalona.

Som especialistes en l’ensenyament d’idiomes i impartim tot tipus de cursos, de tots els nivells i per a totes les edats, a partir de 6 anys. Els nostres cursos estan estructurats i programats de forma efectiva per a cada nivell i edat. Els grups són reduïts i homogenis, formats segons el nivell de coneixements i l’edat dels alumnes.

L’equip de professors d’EADI destaca tant per la seva formació acadèmica i experiència professional, com per la seva personalitat i habilitat docent per a motivar als alumnes. Tots ells, junt amb l’equip de coordinació, estan capacitats per a fer un seguiment personalitzat i ajudar als alumnes a aconseguir els seus objectius.

L’enfocament pedagògic que utilitzem es basa en el mètode comunicatiu o ‘communicative approach’. El seu objectiu és desenvolupar la competència comunicativa, tant a nivell oral  com a nivell escrit, mitjançant l’ús natural de la llengua en cada situació. Les classes són dinàmiques i interactives i els alumnes escolten i utilitzen la llengua que estudien des del primer dia.

Oferim diferents serveis complementaris gratuïts: tallers de conversa, de preparació d’exàmens, repàs de gramàtica, plataforma online per treballar des de casa, biblioteca i videoteca. Tots aquests serveis són eines molt útils per ajudar als alumnes a aprofundir en l’aprenentatge de l’idioma. A destacar el nostre servei de recollida als col·legis de la zona pels alumnes més petits, una gran ajuda per a molts pares.

Les nostres aules estan equipades per a treballar amb les noves tecnologies i disposen de projectors de vídeo i àudio, ordinadors, connexió wifi, etc. Les aules estan ben equipades de manera que ajuden a crear un ambient d’estudi còmode i agradable.

Contacta’ns

Si vols informació de qualsevol dels nostres cursos, omple el formulari i et contactarem el més aviat possible. També pots trucar-nos al 933845874 o escriure a info@eadi.com

EADI, Escola Empresarial d'Idiomes i Gestió, S.L.. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Enric Borràs 61-6308912 Badalona (Barcelona)
info@eadi.com / t 93 384 58 74