Cursos

Classes particulars

Oferim classes particulars de tots els idiomes en el nostre centre a Badalona, per a un o dos alumnes. Les classes particulars permeten a l’alumne fer un curs a la seva mida, tant si es tracta d’un curs “standard” de qualsevol idioma o nivell, o d’un curs més personalitzat, que respongui a necessitats específiques.

Aquestes classes es poden iniciar en qualsevol moment al llarg del curs escolar i la seva durada dependrà de les necessitats de l’alumne. Es poden impartir en qualsevol horari, des de les 9 fins a les 22 h., de dilluns a divendres, o els dissabtes al matí, sempre depenent de la disponibilitat de professors.

Gratuït per als nostres alumnes:

Smart time

Sessions individuals per a reforç, dubtes, recuperació de classes etc.

Exam workshops

Tallers de preparació als exàmens de Cambridge

Speaking workshops

Classes de conversa complementàries al curs

Fun workshops

Activitats lúdiques per la pràctica de l’anglès

Aula virtual 

Plataforma online per a treballar des de casa

Servei de biblioteca i videoteca

Horaris i preus 

Per informació d’horaris i preus consultar a secretaria.

Inscripció

Els recordem que per a formalitzar la inscripció hauran de portar l’import de la primera mensualitat (o hores de classe) en efectiu o targeta i la domiciliació bancària signada (per als pagaments per banc).

¿Quins altres cursos oferim?

Contacta’ns

Si vols informació de qualsevol dels nostres cursos, omple el formulari i et contactarem el més aviat possible. També pots trucar-nos al 933845874 o escriure a info@eadi.com

EADI, Escola Empresarial d'Idiomes i Gestió, S.L.. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat

Enric Borràs 61-6308912 Badalona (Barcelona)
info@eadi.com / t 93 384 58 74