L’ESCOLA 

Amb més de 30 anys d’experiència, Eadi és una de les escoles d’idiomes amb més trajectòria de Badalona. Som coneguts per la nostra oferta de cursos d’anglès, alemany, italià i francès així com de rus, xinès i portuguès. La modalitat de cada curs varia d’acord amb les necessitats dels nostres alumnes i s’adapten a la seva edat i objectius acadèmics i personals. Amb aquest objectiu oferim cursos presencials, online i semi-presencials, així com intensius, classes particulars i classes en empreses.

A més de la nostra oferta de cursos, oferim una sèrie de serveis gratuïts mitjançant els quals busquem motivar als alumnes i fer-los participar en activitats relacionades amb els idiomes, perquè aprenguin mentre es diverteixen. Amb aquest propòsit hem dissenyat els Fun Workshops i tallers de conversa, que ofereixen als nostres alumnes l’oportunitat d’estar en contacte amb l’idioma que volen aprendre i utilitzar-lo en activitats no acadèmiques.

A la vegada, donem suport als nostres alumnes amb el servei de Smart Time, en què els alumnes tenen l’ajuda personal d’un professor per a solucionar dubtes i aclarir conceptes que puguin impedir el seu progrés. Per a aquells alumnes que estan interessats a preparar exàmens de Cambridge com First Certificate i Advanced, tenim cursos i tallers en què es practiquen tècniques específiques per a la realització d’exercicis en el format específic de l’examen.

La completa proposta de cursos i serveis es complementa amb unes instal·lacions equipades per a l’ús de noves tecnologies i un equip docent i administratiu molt ben format i compromès amb l’alumnat.