Curos d’estiu Eadi

Com cada any, estem acabant els nostres cursos d’idiomes d’estiu i des de l’equip de EADI volem compartir algunes idees amb vosaltres per a mantenir-vos actius durant aquests mesos.

Durant les vacances, e ocasions, se’ns presenten oportunitats per a practicar els diferents idiomes que volem perfeccionar, ja sigui perquè viatgem o perquè coneixem turistes de diferents parts del món amb els qui practicar idiomes. Si es presenta l’ocasió, aprofita l’oportunitat i intenta comunicar-te en anglès, francès, italià, rus o l’idioma que sigui.

Si no es donés l’oportunitat, hi ha plataformes online com https://www.mylanguageexchange.com/ en les quals es poden fer penpals o amics per correu, amb els qui practicar diferents idiomes i ajudar altres usuaris a practicar un idioma que coneguem.

Una altra opció és valer-se d’eines més específiques per a practicar habilitats concretes com ho és Randall’s ESL Cyber Listening Lab, per a practicar la comprensió oral en anglès o BBC Languages per a aprendre expressions en diversos idiomes.

També hi ha altres opcions, que no per ser més comunes s’haurien d’oblidar, com llegir un llibre en l’idioma que es vol aprendre o mirar sèries i pel·lícules en idioma original. Qualsevol hobby com llegir còmics o jugar videojocs en línia pot transformar-se en una oportunitat per a practicar si es fa en l’idioma que volem aprendre.

L’aprenentatge d’idiomes succeeix tant dins com fora de l’aula, només s’ha de buscar una activitat que ajudi a afermar i posar en pràctica els coneixements adquirits durant el curs, o canviar una de les activitats que ja realitzem i començar a fer-la en un altre idioma. Bon estiu!