COM MILLORAR EL NIVELL D’ANGLÈS A L’ESTIU?

L’estiu ja és aquí i aquest any més esperat que mai. Tots pensem a descansar i gaudir d’un període de l’any amb dia llargs i bona temperatura per a gaudir a l’aire lliure. Els més joves amb ganes de vacances i d’oblidar-se de classes, exàmens i deures.

No obstant això, molts alumnes es plantegen estudiar un idioma ara que disposen de temps lliure i poden dedicar-li temps de forma més relaxada i eficient que durant el curs escolar. Ja es tracti de fer un curs d’anglès per a millorar el nivell o d’aprendre un idioma nou, estudiar anglès durant els mesos d’estiu té molts avantatges. En contacte diari amb l’idioma afavoreix que els alumnes progressin i guanyin confiança. I com que no tenen altres compromisos o responsabilitats poden dedicar-li més temps al procés d’aprenentatge. Els grups són reduïts i l’ambient a classe és més alegre i relaxat. Molts alumnes entaulen amistat amb els companys dels cursos d’estiu. El progrés que pot aconseguir-se és important, encara que cal tenir en compte que exigeixen un esforç per part dels alumnes que han d’estar disposats a fer.

A EADI hem dissenyat una oferta de cursos d’idiomes per a l’estiu, que responen a diferents necessitats:

Oferim cursos de conversa per als qui volen perfeccionar la seva producció oral, millorar la seva pronunciació i posar en pràctica els seus coneixements.

Per a aquells que busquen avançar un nivell o consolidar coneixements previs, tenim els nostres cursos intensius i súper intensius per a joves i adults en diversos idiomes.

Els cursos “Boost Your English” estan plantejats perquè els més joves tinguin l’oportunitat de millorar el seu anglès de manera divertida i motivar-se en l’aprenentatge de l’idioma.

Estudiar un idioma a l’estiu és una opció personal i que dependrà de cada alumne, la seva edat, nivell i circumstàncies personals. Si tens algun dubte o necessites assessorament sobre els tipus de cursos, pots contactar amb nosaltres i t’informarem.