Curos d’estiu Eadi

Una vegada acabat el curs escolar, molts alumnes es plantegen estudiar idiomes com activitat d’estiu. Ja es tracti de fer un curs d’anglès per millorar el nivell o aprendre un idioma nou, com el francès o l’italià,  mantenir-se actiu durant els mesos d’estiu té molts avantatges: ajuda a mantenir el ritme d’estudi i afermar el coneixement adquirit durant el curs, la qual cosa té efectes positius de cara al curs següent. Això és especialment positiu en el cas de l’aprenentatge d’idiomes, ja que està provat que seguir en contacte amb la llengua ajuda a consolidar la seva comprensió i producció.

A més dels clars beneficis acadèmics, els cursos d’idiomes a l’estiu permeten als alumnes mantenir una rutina i mantenir-se en contacte amb altres persones amb interessos similars. Són una gran oportunitat d’aprofitar el temps disponible durant les vacances i treballar amb un objectiu específic quan necessiten avançar un nivell o preparar un examen en concret per obtenir un certificat d’anglès, francès o un altre idioma.

A EADI hem dissenyat una oferta de cursos d’idiomes que responen a diferents necessitats:

Oferim cursos de conversa per als qui vulguin perfeccionar la seva producció oral, millorar la seva pronunciació i posar en pràctica els seus coneixements.

Per a aquells que busquen avançar un nivell o afermar coneixements previs, tenim els nostres cursos intensius i súper intensius per a joves i adults.

Aquest any  la novetat són els cursos “Boost Your English”, plantejats perquè els més joves tinguin l’oportunitat de millorar el seu anglès de manera divertida i motivar-se en l’aprenentatge de l’idioma.

Els cursos d’estiu que ofereix Eadi poden impartir-se tant de manera presencial, com a distància o semi presencial. Podem adaptar-nos a les necessitats dels alumnes i circumstàncies del moment actual.