CLASSES IN-COMPANY 

A causa de la globalització, les empreses s’han convertit en llocs on s’utilitzen vàries llengües, ja sigui degut a la diversa procedència dels seus empleats, els seus clients o, en alguns casos, de tots dos. Les classes d’idiomes en empreses tenen molts beneficis, tant com per als treballadors com per a les empreses, i el tenir docents capacitats en lloc de treball, no només facilita la seva capacitació professional, sinó que pot ser de gran ajuda al moment de solucionar dubtes i problemes del dia a dia.

Li preguntem als nostres alumnes de Business English la seva opinió sobre les classes i un dels avantatges que més ens van esmentar va ser l’estalvi de temps al no tenir que desplaçar-se fora del lloc de treball: “és un benefici tenir les classes a l’empresa perquè et permet no haver de buscar temps a part per a assistir a una acadèmia”. Altres alumnes van destacar altres avantatges, com conèixer millor als seus companys en aprendre amb ells, la qual cosa és molt important per qualsevol empresa, ja que brinda l’oportunitat de millorar el treball en equip, la comunicació interna i, en conseqüència, la productivitat.

A EADI, tenim experiència en les classes In-Company, tant individuals com grupals, i ens podem adaptar a les necessitats de cada ambient laboral. Ajudem a crear entorns d’estudi amb la flexibilitat necessària perquè els alumnes puguin accedir a una varietat de serveis de formació, com anglès per a negocis, classes de conversa o habilitats específiques necessàries per a escriure e-mails o memos, fer videotrucades o practicar una presentació.